Predavalniški stol Domen

Domen

Stol DOMEN omogoča več variant izvedbe v skladu z zahtevami projektanta in kupca (investitorja).

Sestava in material

Konstrukcija stola je sestavljena iz kovinskega ogrodja, lesenega sedeža in naslona ter lesene mizne plošče za pisanje.

Konstrukcija

Kovinska konstrukcija – obojestransko postavljeni nogi, pravokotnega ali ovalnega prereza. Konstrukcija je montirana na ravna tla ali stopničasto betonsko ali leseno  podlago, preko pritrdilne plošče, ki se vijači v tla. V primeru stopnic se montaža izvede še v čelo stopnice.

Konstrukcija omogoča montažo sedeža, naslona in mize za pisanje. Na vsako stojko je privarjena tudi kovinska kljukica za obešanje torbe.

Sedež –  1

je izdelan iz bukove vezane plošče debeline 12 mm. Sedež je anatomsko oblikovan. Sedež ima na spodnji strani vgrajeno utež za samostojno dviganje. Vrtišče sedeža je izdelano iz nosilnega poliamidnega materiala.
Konstrukcija omogoča popravilo ali zamenjavo vsakega posameznega elementa, ne da bi bilo potrebno podirati cele vrste stolov.

Sedež – 2

sestavlja masivni bukov okvir in ergonomsko oblikovani vezani plošči. Spodnja stran sedeža je lahko perforirana s perforacijo fi 8 mm na razmaku 32 mm. Prostor med vezanima ploščama je zapolnjen z absorbcijskim materialom. Dviganje sedeža omogoča proti utežno vrtišče, izdelano iz najlona. Utež je vgrajena v sedežu. Konstrukcija omogoča popravilo ali zamenjavo vsakega posameznega elementa, ne da bi bilo potrebno podirati cele vrste stolov.

Naslon

Naslon je anatomsko oblikovan. Izdelan je iz bukove, natur lakirane, vezane plošče debeline 10 mm. Privijačen je na kovinsko konstrukcijo.

Miza za pisanje

Miza za pisanje je izdelana iz iverala po izbiri kupca. Rob plošče je obdelan z ABS trakom 2 mm enakega dezena. Širina mize je 33 cm. Miza je privijačena na kovinsko konstrukcijo.

Ostalo

Predavalniški stol ima CERTIFIKAT O SKLADNOSTI  SIST EN 12727: 2001, kategorije IV.


Domen1

Domen2

misic, fakulteta za kmetijstvo, maribor, slo

Domen5

 

Načrti

Domen_Ng

Domen164_1

Domen164_2

Domen164_3

Domen525_1

Domen525_2